Pressroom › Szkolenie pracowników Lobo
Szkolenie pracowników Lobo 2015-06-26
1

W drugiej połowie czerwca braliśmy udział w dwudniowym szkoleniu. Pierwszego dnia odbył się kurs dla handlowców, natomiast drugiego - dla pracowników biurowych. Wszyscy wynieśliśmy z zajęć ogromną dawkę cennej wiedzy, którą zaczęliśmy wdrażać w życie od razu po zakończeniu kursu.

Podczas szkolenia dla handlowców poznaliśmy skuteczne sposoby na osiąganie zamierzonych celów. Przekonaliśmy się, że nie ma żadnych barier i przeszkód – można zdobyć wszystko, czego się chce, a jedynym warunkiem jest postawienie sobie celu i konsekwentne dążenie do niego. Zmotywowaliśmy się do jeszcze bardziej efektywnej pracy!

Na szkoleniu dla pracowników biurowych poznaliśmy techniki efektywnego zarządzania czasem – był to wstęp do dalszych zajęć, podczas których dowiedzieliśmy się więcej o emocjach oraz o skutecznej komunikacji. Zdobyta wiedza będzie niezwykle przydatna w dalszej pracy i pozwoli nam jeszcze bardziej zwiększyć efektywność oraz usprawnić komunikację z klientami.

To na pewno nie było ostatnie szkolenie, w jakim uczestniczyliśmy. Zdobywanie nowej wiedzy i rozwój osobisty są dla nas niezmiernie ważne, dlatego jeszcze nie raz weźmiemy udział w takich kursach. Nauka to świetna zabawa!