Pressroom › Sklep w Głoskowie
Sklep w Głoskowie 2015-09-05
1

Nasza załoga może pochwalić się kolejną udaną realizacją. Tym razem stworzyliśmy od podstaw sklep w Głoskowie. Właściciel obdarzył nas wyjątkowym zaufaniem. Otrzymaliśmy od niego klucze, aby móc działać o każdej porze.

Jak zawsze, zaczęliśmy od dokładnego wymierzenia przestrzeni handlowej. Korzystamy z laserowych narzędzi do pomiaru, także wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Następnie nasz zespół projektowy stworzył trójwymiarową wizualizację gotowego, umeblowanego już sklepu. Po zatwierdzeniu przez Klienta dostarczyliśmy wszystko, co niezbędne: regały i gondole, lady chłodnicze, zabudowy kuchenne oraz system prowadzenia klienta. Nie zabrakło również drobniejszego sprzętu, takiego jak krajalnice, wagi kalkulacyjne i etykietujące czy wózki zakupowe. Meble sklepowe zostały wykończone prawdziwym drewnem.

Po przywiezieniu wszystkiego nasi fachowcy od razu przystąpili do działania. Mając duże doświadczenie w całościowych realizacjach zagospodarowania przestrzeni handlowych zmontowali pełne wyposażenie wraz z montażem instalacji chłodniczej oraz klimatyzacji. Wszystko zgodnie z najnowszymi i najlepszymi standardami. Wkrótce sklep był gotowy do zatowarowania.

Pozostaje nam tylko zaprosić Was na zakupy w imieniu zadowolonych właścicieli nowego sklepu w Głoskowie.